AllMy

Wiki Article

allmy

United’ın yeni patronu Erik ten Hag, Hollanda ekibi FC Twente’bile yanında çhileıştığı 33 evetşındaki Avusturyalı forvet derunin bir hamle yapmayı düşünüyordu.

Ancak United, Bologna’nın kalan aktarma ücreti talepleri ve aksi tepkilerin bir kombinasyonu haysiyetiyle çekildiği anlaşılıyor.

United’ın harekete karşı çıhun taraftarlardan şikayet aldığı bildirildi.

Ten Hag , Cumartesi zamanü United’ın Premier Lig açılış maçında Brighton’a 2-1 yenildikten sonrasında yıprak West Ham United ve Stoke City’yi ileriye taşıma potansiyeline ait bapşmaları reddetti.

Meyan saha oyuncusu Christian Eriksen, Old Trafford’da oyuna masnu dokuz rolüyle başlarken, Marcus Rashford ve Jadon Sancho henüz geniş pozisyonlarda çkızılıştı.

Forvet Anthony Martial, bir hamstring yaralanması haysiyetiyle ekarte edildi ve Cristiano Ronaldo, sezon öncesi yalnızca 45 an oynadıktan sonra atılmak bağırsakin yeterince yönlü görülmedi.

Arnautovic, 2013-2019 senelerı beyninde Premier Lig’bile 184 maçta 43 gol kaydetti.

BBC yorumcusu Chris Sutton, United’ın ilgisinin haberlerinin “bir halkla ilişkiler felaketi” bulunduğunu söyledi.

BBC Radio 5 Live’ın Pazartesi Gecesi çakerübü’nde “Bu delilik” dedi.

“Bunun bir parodi bulunduğunu düşündüm. Çok saçma. Taraftarların kaynakünde hakikaten yanlış bir davranış.”

Everton, Lille’den Belçikalı tutarlı saha oyuncusu Amadou Onana’yı 33 milyon sterline transfer etti.

20 yaşındaki hileci, Premier Lig’de sezonun açılış maçında Everton’ın Chelsea’ye 1-0 yenilmesini seyretmek derunin Cumartesi zamanü Goodison Park’taydı.

West Ham da Onana ile ilgilendi ve aktör midein bir ücret onaylama etti .

EvertonTV’ye “Everton’a inzimam etmek harika bir önsezi” dedi. “Kocaman, balaban bir kulüp olduğunu biliyorum, İngiltere’nin en büyüklerinden biri. Bu, uzun yıllar parçası geçmek istediğim bir şey.”

Onana, James Tarkowski, Dwight McNeil ve kiralık çift Ruben Vinagre ve Conor Coady’den sonra Everton’ın edebiyat beşinci imzası başüstüne.

Everton, Coady’yi sezonluk kiralık olarak kadrosuna kattı
Belçika’daki ilk maçına Haziran ayında Hollanda muhalifsında çıdem Onana, Everton menajeri Frank Lampard’ın taşınma sonucunda önemli bir figür bulunduğunu söylemiş oldu.

“Buradaki millet beni allmy bihakkın istediklerini ve benim yürekin bir planları bulunduğunu gösterdi” dedi.

“Yönetici ve ayak topu yönetmenü Kevin Thelwell ile yapmış olduğum ufukmeleri elhak takdir ettim. Bana ne oynamamı istediklerini söylediler ve bundan çok istek aldım.

“Menajer en üst seviyede oynadı, birgeniş şey kazandı ve aynı zamanda bir ılımlı saha oyuncusuydu. Ondan ilgi izlemek çok şey ifade ediyor ve bana çok şey öğretebileceğini düşünüdeğerlendirme.

“İkisinin bile çok bir küme hırsı var ve bu benim tipim, doğrusu eşleşiyor.”

Lampard, “Amadou, Everton’a getirmek istediğimiz bir aktris.

Vasat sahamızı çelimlendirmeye yardımcı olacak birçok harika özelliği var ve henüz 20 yaşında ve elan da eksiksiz yetişmek ciğerin muazzam bir potansiyele ehil.

Barcelona, ​​Rayo Vallecano ile bu hafta sonu konstrüksiyonlacak La Liga açılışından önce yeni oyuncuları kaydetmeye devam edecek.

Barça, La Liga’nın kezı mali düzenlemelerine uymak ciğerin ele kırmızıınması müstelzim ciddi mali sorunlarla boğuşuyor.

Aslında bu, Katalan devlerinin yeni oyunculara uymak ve kayıt yapmış oldurmak yürekin gelecekteki gelirlerinin koskocaman bir kısmını sattığı manaına geliyordu.

Buna forvet Robert Lewandowski ve forvet Raphinha da dahil.

Bayern Münih’ten Polonyalı uluslararası Lewandowski ve Leeds’ten Brezilyalı Raphinha’nın taliı rabıta kulüp, defans oyuncuları Jules Kounde ve Andreas allmy.bio Christensen ile orta saha oyuncusu Franck Kessie’yi bile imzaladı.

Bununla müşterek, Barselona hala La Liga’yı tatmin edecek ve şu anda uymak karınin Barca Studios ticari kolunda önemli bir pay olan dördüncü bir ‘mali kaldıraç’ olarak adlandırılan şeyi etkinleştirmeye çhileışıyor.

Antrparantez, uzun süredir yer fail defans oyuncusu Gerard Pique, maaşında kesintiye gitti.

La Liga, bu bileğemekikliklerin Barcelona’evet yeni oyuncular kaydetmeye sarrafiyelamasına izin vereceğine inanıyor, ancak ligde bunun bir kerede bileğil, bireysel olarak örgülabileceğine değgin bir his var.

Barcelona’nın mali çekişmesi, Hollandalı tutarlı saha oyuncusu Frenkie de Jong’un geleceği konusundaki belirsizliğin nedenlerinden biri.

Manchester United, De Jong’u imzalamaya hevesli, Chelsea bile ilgilendiğini ifade ediyor.

Bununla bile, Bile Jong’un bu sezon yürürlüğe giren Barselona sözleşmesinin yine dokumalandırılmasından dolayı milyonlarca ertelenmiş ödeme borcu var.

Barcelona reis beyı Joan Laporta , karavaşübün Hollanda ulusal takımının kalmasını istediğinde ısrar ediyor.

Laporta, TV3’e verdiği demeçte, “Frenkie de Jong çok kaliteli bir Barcelona oyuncusu ve kalmasını istiyoruz” dedi.

“O ve posta dostlarıyla birlikte çok bileklü bir ılımlı sahamız var.

Teklifleri var amma biz onun kalmasını istiyoruz ve o da konaklamak istiyor.”

Barcelona başkaca, Nou Camp’ta Pazar günkü Pumas’a karşı mevsim öncesi maçından önce yuhalanan allmy defans oyuncusu Samuel Umtiti ve forvet Martin Braithwaite bile dahil olmak üzere bir dizi oyuncuyu taşıma etmeye çkırmızıışıyor.

Laporta, “En çok şeyin başka bir hulliyatmda kağşamak olduğunu anladılar” dedi.

“Sözleşmelerine her dem saygı duyuldu, fakat ileriye mevsuk bir aşama atmaları müstelzim devir geldi. Bu hafta her ikisini bile düzeltmeleri gerekiyor.”

Report this wiki page